Laatste nieuws:

AMERSFOORT, 1 oktober 2008 14:12

Themadag High Tech Equipment Engineering geeft inzicht in technologieketen van complexe machinebouw

Wat wordt de roadmap van de Nederlandse Original Equipment Manufacturer (OEM) om de komende jaren internationaal voorop te blijven lopen? Hoe kunnen toeleveranciers van technologie, subsystemen, componenten en engineeringservices hierop inspelen? Om op deze, en nog veel meer andere vragen, antwoord te geven, vindt op 5 november 2008 High Tech Equipment Engineering 2008 plaats in het Evoluon in Eindhoven.

'
1/1

In de complexe machinebouw van Nederland zien we bouwers en hun toeleveranciers zich meer en meer toeleggen op specialismen. Dit gebeurt vaak noodgedwongen omdat de complexiteit in technologieën enorm is toegenomen. Subcontracting is de standaard geworden. Om een stukje transparantie te creëren in welke partijen welke kennis en specialiteiten hebben in de complexe machinebouw, komt op 5 november 2008 een gewogen selectie van sprekers aan het woord die zich zullen toespitsen op een vijftal onderwerpen.

High Tech Equipment Engineering 2008 spitst zich toe op een vijftal actuele en globale onderwerpen die op dit moment de focus bepalen van de complexe machinebouw in Nederland. Marcel Grooten van OTB Engineering zal bijvoorbeeld ingaan op hoe je als hightech equipment bouwer toegroeit naar de behoefte aan een systeemarchitectuur-aanpak.

In het kader van de engineering methodieken voor hightech equipment duikt Jan Leideman van Demcon tijdens zijn presentatie in het Eindhovense Evoluon in de modelmatige ontwikkeling van embedded software in het engineeringsproces voor mechatronische systemen. Daarnaast zullen verschillende sprekers hun gedachten laten gaan over de specificatiemethodes in de supply chain, de selectieprocessen van technologieën en componenten én de nieuwe technologieën voor hightech equipment.
Het evenement is opgezet in het kader van Point-One en de organisatie is in handen van de Nederlandse branchevereniging van Industriële Automatisering in samenwerking met het High Tech Systems Platform, NEVAT, de Koninklijke Metaalunie en de Nederlandse brancheorganisatie voor Industriële Elektronica.

bron: Nederlandse Brancheorganisatie voor Industriële Automatisering

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

DIS Sensors

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

EUCHNER (Benelux) BV

Bege Aandrijftechniek BV

Rotero Holland bv

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
ESEF 2018
20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
TechniShow 2018
23 april 2018 - Hannover - Messegelände
Hannover Messe 2018
23 april 2018 - Hannover, Messegelände
CeMAT

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden