Laatste nieuws:

EINDHOVEN, 16 september 2008 17:38

NotInventedYet.nl platform voor creatieve geesten

Iedereen loopt wel eens met een 'geniaal' idee rond, waar hij of zij vervolgens niets mee doet. TNO daagt voor het tweede jaar creatieve geesten uit om deel te nemen aan de wedstrijd Not Invented Yet (NIY). NIY is een een web-based competitie waarbij iedereen zijn creatieve ideeën in de vorm van een videofragment, presentatie of tekst kan posten op de website www.notinventedyet.nl. De prijswinnaar krijgt een geldbedrag voor educatie en een Asus eee mini laptop.

'
1/1
Dit jaar inzendingen op drie actuele thema's

De competitie is het vervolg op de succesvolle eerste editie vorig jaar, maar kent ook een belangrijke verandering. Dit jaar moeten de inzendingen namelijk passen in drie actuele thema's: files en bereikbaarheid, klimaatverandering en overgewicht. 

Jury

Een deskundige jury beoordeelt alle inzendingen op originaliteit en impact van het idee, haalbaarheid en realiseerbaarheid van het concept en de kwaliteit en creativiteit van de film/presentatie/toelichting als vorig jaar is het voor iedere deelnemer belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te genereren van websitebezoekers. Nieuw dit jaar is mogelijkheid voor bezoekers om te reageren op de inzendingen. Hierdoor kunnen inzendingen verbeterd worden of anderen op ideeën brengen ook een creatief idee in te zenden.

Op de website www.niy.nl  zijn al enkele voorbeelden van deze ideeën te vinden. Bijvoorbeeld het idee voor een boek met ingebouwde muziekspeler die per pagina verschilt of het idee om door middel van het scannen van productcodes met je telefoon je boodschappenlijstje direct door te sturen aan de supermarkt.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (7)...

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

DIS Sensors

Rotero Holland bv

Bege Aandrijftechniek BV

Pilz Nederland

Rollon Lineairtechniek BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (5)

12 december 2017 - Hardenberg - Evenementenhal
Elektro Vakbeurs 2017
20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
ESEF 2018
20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
TechniShow 2018
23 april 2018 - Hannover - Messegelände
Hannover Messe 2018
23 april 2018 - Hannover, Messegelände
CeMAT

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden