Laatste nieuws:
rollon

Rollon Linear Evolution

Rollon is een globale onderneming die gespecialiseerd is in het ontwerp en de productie van lineaire rails, telescopische rail en lineaire assen die gebruikt worden in een wijde range van industrieën (spoorwegen, luchtvaart, medisch, speciale voertuigen, automatisering, industriële machinerie).

Actuator Line

De Actuator Line is de Rollon productlijn gewijd aan lineaire aandrijvingen en lineaire bewegingssystemen. Rollon lineaire eenheden, voorzien van geëxtrudeerd aluminium profiel, zijn verkrijgbaar met verschillende typen riem en spindel aangedreven modellen en configuraties.

De functies, grote operationele prestaties, laadvermogen en de precisie van de Actuator Line lineaire eenheden maken dat de Rollon aandrijvingen worden gebruikt in een breed scala van toepassingen in de automatiseringindustrie, met name industriële machines: pick and place in de verpakkingsindustrie, productielijnen en assemblage-activiteiten.
actuator line
Meer informatie

Linear Line

Linear Line is Rollon's lijn van special lineaire beweginggeleiders. Het assortiment omvat lineaire gekooide kogellagers en kogelomloopgeleiderrails, met verschillende profielen en soorten loopwagens. De Rollon lineaire rails zijn voorzien van geharde loopbanen (met uitzondering van de X-Rail en Curviline ) en worden gebruikt in een breed scala van industriële toepassingen, waaronder spoorweg, lucht-en ruimtevaart, medisch, logistiek, speciale voertuigen en industriële machines.
linear line
Meer informatie

Telescopic Line

De Telescopic Line omvat Rollon's telescopische geleiders met volledige en gedeeltelijke extractie. De telescopische lineaire geleidingen hebben geharde loopvlakken, verschillende profielen van de rail en van het centrale component om aan verschillende eisen op het gebied van laadvermogen, stijfheid en soepele werking te voldoen. Zelfs wanneer ze volledig zijn uitgeschoven.

De Telescopic Line rails kunnen ook bogen op uitstekende zelfuitlijnende eigenschappen. Ze zijn geschikt voor het openen van industriële lades en vakken, machineveiligheidsschuifdeuren en stoelen gebruikt in de transportsector, om er maar een paar te noemen. Ze worden gebruikt in een breed scala van industrieën, zoals de spoorwegen, lucht-en ruimtevaart, medisch, logistiek, speciale voertuigen, industriële machines, de bouwnijverheid, maar ook de meest veeleisende zakelijke en woninginrichting.
tlescopic line
Meer informatie

Contact

Rollon Logo

Ringbaan Zuid 8
NL-6905 DB Zevenaar

Telefoon: +31 316581999
Emailadres: info@rollon.nl
Website: www.rollon.nl


Locatie RollonYouTube Kanaal

Nieuws

Rollon is 2015 begonnen met de overname van het in Turijn gevestigde Tecno Center. Tecno Center ontwikkelt en produceert lineaire systemen voor de zware industrie. Met deze overname verstevigt Rollon zijn positie als marktleider op het gebied van lineaire assen. Het bedrijf geeft aan op zoek te zijn naar meerdere overnames, onder andere in Duitsland, Frankrijk en de Verenigde Staten.

Lees het hele artikel!