Laatste nieuws:
Bonner Straße
317-319
40589 Düsseldorf
Germany
Rollon B.V. (Netherlands)
Ringbaan Zuid 8
NL-6905 DB Zevenaar
Netherlands
Telefoon: +31 (0) 316 58 19 99
Fax: +31 (0) 316 34 12 36
E-mail: info@rollon.nl
https://www.rollon.nl

Over Rollon

Al meer dan 40 jaar heeft Rollon zich op de ontwikkeling en productie van lineaire systemen, gespecialiseerd.Tegenwoordig behoort het intenationaal opererende bedrijf tot de wereldtop in totaalaanbieders in lineaire oplossingen en biedt een omvangrijk assortiment van lineairgeleidingen, telescopen en lineaire assen aan. Het maakt niet uit voor welke branche, toepassing of welke eisen er gesteld worden. Op basis van het viervoudige portfolio van lineaire componenten, realiseert Rollon flexibele en maatwerkoplossingen. Indien nodig modificeert Rollon bestaande systemen of ontwikkelt een compleet nieuwe oplossing.

Nieuws


COMPACT RAIL PLUS: HET ECHTE ALTERNATIEF VOOR ONTWERPERS VAN SYSTEMEN VOOR LINEAIRE BEWEGING


Compact Rail Plus is Rollon’s nieuwe model lineaire rail. Deze rail is gemaakt om industrieel ontwerpers een nieuw perspectief te bieden. Het Italiaanse bedrijf, een referentiepunt in de markt van...

Rollon start in een nieuw product-tijdperk


Van oudsher bepalen de eisen van de klanten het denken en handelen van Rollon. Het doel: Een zo hoog mogelijke toegevoegde waarde alsmede maximale efficiëntie. Met de huidige vernieuwing van zijn...

SLIDE INTO THE FUTURE: Rollon presenteert de eerste nieuwe herontworpen producten.


Nieuwe mogelijkheden voor planners en industrieel ontwerpers: Rollon heeft zijn nieuwe Compact Rail op de markt gebracht, nu met een Plus-versie, naast de nieuwe actuators uit de Plus System- en...

VLOT ONDERWEG OP HET RECHTE STUK - SPEEDY RAIL


Als in industriële machines lineaire bewegingen moeten worden uitgevoerd, is vaak een combinatie van hoge dynamiek en mechanische robuustheid vereist. Het modulaire systeem Speedy Rail voor klantspecifiek configureerbare profielgeleidingen combineert beide eigenschappen en is perfect geschikt voor toepassingen, zoals las- of plaatknipmachines, pers- en stansmachines alsmede andere machines in vochtige, vuile, ruwe en corrosieve omgeving.
Dankzij de hoogwaardig veredelde oppervlakken zijn de profielen zelfs bestand tegen lasspatten. In combinatie met bijpassende aandrijvingen wordt de Speedy Rail de perfecte lineaire as voor gebruik in de machine- en installatiebouw.

IS BESTAND TEGEN STERKE BELASTINGEN: TELESCOPISCHE GELEIDINGEN VOOR LAADPLATEAUS


Onderdeelseries van OEM-leveranciers moeten meestal ‘just in sequence’ bij de klanten voor het montageproces ter beschikking worden gesteld. Voor deze taak hebben zich de op maat gemaakte herbruikbare laadplateaus voor het handmatig of automatisch afpakken bewezen. De robuuste telescopische geleidingen van Rollon vormen de basis voor stabiele en duurzame geleiders aan de laadplateaus.

MODULAIRE SYSTEMEN VOOR LINEAIRE AUTOMATISERINGSOPLOSSINGEN VAN ROLLON


Met de productlijn Actuator System Line biedt Rollon een module van lineaire techniek die in de verpakkingstechniek, de logistiek en de machinebouw nieuwe oplossingen biedt voor handling, transport en toevoersystemen.

DE ZEVENDE AS VOOR ROBOTS


Met het concept van de zevende as krijgen robottoepassingen een nog groter werkgebied. Hierbij beweegt de complete robot zich op een lineaire as dicht boven de grond. Zinvol is het gebruik van een zevende as bijvoorbeeld als de robot taken op meerdere plaatsen moet uitvoeren om ten volle benut te kunnen worden. De robot kan op de lineaire as evenwijdig aan een productielijn meelopen en daarbij manipulaties uitvoeren.

WIJ ZORGEN VOOR BEWEGING IN DE VOERTUIGTECHNIEK


Maximale flexibiliteit: telescopische geleiders voor voertuig-ombouw.
Onze robuuste, uiterst belastbare telescopische geleiders worden zowel toegepast in rolstoelhellingbanen van busjes als ook in verschuifbare toonbanken of uittrekbare lades van voertuigen die voor de verkoop worden gebruikt. Zo zorgen wij voor mobiliteit en maken ook op zeer beperkte ruimte een optimale presentatie van goederen mogelijk. De telescopische geleiders van ROLLON kunt u echter tevens in oplegger- en platformgeleiders van vrachtwagens of voor het hanteren van de slang aan tankwagens gebruiken.

Wil je meer weten over onze producten en diensten kijk dan op onze website