Laatste nieuws:

19 juli 2012 09:56

Parker voltooit de overname van Olaer Groep in het Verenigd Koninkrijk

Parker Hannifin, 's werelds marktleider in aandrijvings- en besturingstechnologieën heeft aangekondigd dat ze met succes haar eerder aangekondigde overeenkomst met de Olaer Groep heeft voltooid. Het hoofdkantoor van de Olaer Groep is gevestigd in Deeside, Verenigd Koninkrijk. De Olaer Groep heeft een jaaromzet van ongeveer 150 miljoen euro en heeft 550 medewerkers.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

Met de productie en verkoop in 14 landen in Noord-Amerika, Azië en Europa breidt de Olaer Groep Parker's aanwezigheid in de geografische groei gebieden uit, ook bieden ze expertise in hydraulische accumulators en koelsystemen voor de beoogde groeimarkten zoals olie en gas, energie en hernieuwbare energie. In Nederland heeft Olaer een vestiging in Prinsenbeek die zal worden overgenomen door de verkooporganisatie van Parker Nederland.

"Met de afronding van deze overname is Parker Hannifin erg blij om de medewerkers van Olaer Groep officieel te verwelkomen " zeg Jeff Cullman, president van Parker's Hydraulics Group. "Wij zijn enthousiast over de mogelijkheden om verder te groeien door onze klanten te voorzien van een nog breder pakket aan producten en oplossingen, ook voor de Olaer Groep betekent de overname een expansie van mogelijkheden dankzij het uitgebreide verkoop- en distributie netwerk van Parker. Op dit moment wordt gewerkt aan een gedetailleerd integratieplan om de integratie van Olaer in Parker zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (7)...

Pilz Nederland

DIS Sensors

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Rollon Lineairtechniek BV

EUCHNER (Benelux) BV

Bege Aandrijftechniek BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb