Laatste nieuws:

Semiotic Labs

Semiotic Labs

 

 Semiotic Labs levert met SAM4 een unieke predictive maintenance-oplossing voor elektromotoren en rotating equipment waarmee opkomende schade aan motor en applicatie in een vroeg stadium wordt gedetecteerd. Daarmee voorkomen klanten ongeplande stilstand van machines op basis van real-time inzichten in de conditie, prestaties en het energieverbruik van gemonitorde assets.


In tegenstelling tot conventionele oplossingen die gebruik maken van trillingssensoren analyseert SAM4 elektrische signalen vanuit de schakelkast en detecteert het zowel mechanische en elektrische schade aan motor en asset, tot ruim 5 maanden voordat machines uitvallen.


Doordat SAM4 in de schakelkast wordt geïnstalleerd is SAM4 bijzonder geschikt voor het monitoren van assets die staan opgesteld in ATEX zones of die werken op moeilijk bereikbare plaatsen of onder zware omstandigheden. Het is daarmee de meest veilige manier van monitoren, die bovendien informatie levert over de belasting en het energieverbruik, als basis voor het terugdringen van energieverspilling en CO2 uitstoot.

Van onze partners meer (3)...

DIS Sensors

Rollon Lineairtechniek BV

Rotero Holland bv

Nieuwsbrief

De gratis ab nieuwsbrief verschijnt tweemaal per week. Meld u aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.Knop nieuwsbrief

 

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief