Laatste nieuws:

Althen Sensors & Controls BV

Althen Sensors & Controls is uw partner voor standaard en klant specifieke sensoren en meetoplossingen voor drie verschillende toepassingsgebieden:
• OEM
• Test & Measurement
• IIoT oplossingen.

Dankzij onze interne ontwerp- en productiemogelijkheden kunnen we op maat gemaakte sensoren en meetsystemen ontwikkelen en elke meetuitdaging omzetten in een sensoroplossing. Daarnaast bieden we diensten zoals: kalibratie, ontwerp & engineering en training & verhuur van meetapparatuur.

Uw voordelen van het werken met Althen: hoogwaardige sensoroplossingen, flexibiliteit bij het ontwikkelen van een oplossing op maat, geen minimale bestelhoeveelheid en snelle prototyping.

Althen focust zich op West-Europa en de Verenigde Staten, en heeft kantoren in Duitsland, Nederland, Frankrijk, Zweden, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Met meer dan 40 jaar ervaring in sensortechnologie is Althen uw deskundige partner voor sensor- en meetoplossingen.

Kijkt u voor meer informatie op onze website: www.althensensors.com/nl

Nieuwsbrief

De gratis ab e-nieuwsbrief verschijnt eenmaal per week. Meld u aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de Motion & Control branche.

 

Meld u nu aan!AB nieuwsbrief