Laatste nieuws:

Dana Sac Benelux (voorheen Brevini)

Dana Sac Benelux (voorheen Brevini)
  • Röntgenweg 24
  • 2408 AB Alphen a/d Rijn
  • 429
  • 2400 AK Alphen a/d Rijn
  • Toon op de kaart

Dana SAC Benelux ( voorheen Brevini Nederland B.V. (Dana Brevini Benelux) en Brevini Fluid Power B.V) is een dochteronderneming van de wereldspeler Dana Incorporated. Dana bekend van de aandrijfassen van het wereldmerk Dana Spicer.

Dana SAC Benelux heeft 2 divisies, Dana Spicer Drivetrain Systems en Dana Brevini Motion Systems en is hiermee de meest complete aanbieder in de markt op het gebied van aandrijfsystemen en componenten op zowel mechanisch, conventioneel, hydraulisch als elektrisch gebied. Dana SAC Benelux is als grootste en meest vooruitlopende vestiging van Noordwest-Europa uitgegroeid, tevens is het filiaal in Alphen het verkoopkantoor van de Benelux. Ook de spareparts van Noord Europese landen worden geleverd vanuit het Service en Assembly Center (SAC) in Alphen aan den Rijn. De Scandinavische landen, Ierland en het Verenigd Koninkrijk vallen ook onder de Nederlandse vestiging.

Vragen? Wij staan u graag te woord!

Nieuwsbrief

De gratis ab e-nieuwsbrief verschijnt eenmaal per week. Meld u aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de Motion & Control branche.

 

Meld u nu aan!AB nieuwsbrief