Laatste nieuws:

elobau Benelux BV

elobau Benelux BV

In 1972 werd elobau (elektrobauelemente GmbH) opgericht in Leutkirch, zuid Duitsland door meneer Fritz Hetzer. Toen werd de eerste magnetisch proximity switch op basis van een reed contact ontwikkeld. 5 jaar later bracht elobau ´s werelds eerste Proximity Safety Switch op de markt. Vandaag de dag wordt elobau nog steeds geleid door haar eigenaar meneer Michael Hetzer, bovendien zijn we met meer dan 950 werknemers vertegenwoordigd in 31 landen. De reed technologie ligt aan de grondslag van het succes van elobau en is te vinden in vele verschillende producten.

Elobau produceert sensortechnologie en bedieningsinterfaces voor industriële machines en off-highway voertuigen met innovatieve standaard producten, evenals klant specifieke oplossingen van uitstekende kwaliteit op een internationaal competitief niveau. Dit wordt bereikt door hooggekwalificeerde medewerkers, in-house productie van meer dan 90% met een eigen tooling-fabriek en hoge ontwikkelingscompetentie. Sinds 2010 wordt er CO2 –Neutraal geproduceerd, en ziet elobau zichzelf als leidend op dit gebied. elobau combineert succes met hoge ethische normen. Als onafhankelijk familiebedrijf focust elobau op mensen: haar klanten, leveranciers en de medewerkers.

De vier productgroepen bieden garantie op stabiliteit in diverse markten, te weten: Operator Controls, Sensoren, Niveaumeting en Machineveiligheid.

Vanuit ´s-Hertogenbosch worden de klanten uit de regio BeNeLux bediend, wij zijn hier voor alle vragen, technische ondersteuning en advies.

Nieuwsbrief

De gratis ab e-nieuwsbrief verschijnt eenmaal per week. Meld u aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de Motion & Control branche.

 

Meld u nu aan!AB nieuwsbrief