Laatste nieuws:

WEG Benelux S.A.

WEG Benelux S.A.

 

WEG is een van de belangrijkste fabrikanten van elektrische apparatuur en omvat vijf grote businessunits: motoren, energie, transmissie en distributie, automatisering en coating. De firma stelt wereldwijd meer dan 30.000 mensen te werk en realiseerde in 2018 een totale omzet van R$ 11,9 miljard. Er wordt succes geboekt in een groot aantal productgroepen, waaronder IE3; IE4 en IE5 motoren, generatoren, motorreductoren, inverters, softstarters, MV- en HV-motoren, ATEX motoren, rookafzuigmotoren en totaaloplossingen.
Dankzij de WEG-oplossingen voor opwekking, overbrenging en verdeling van energie kunnen heel wat bedrijven hun rendement verhogen en hun energieverbruik, hun CO2-uitstoot en hun ecologische voetstap verkleinen. Dit geldt vooral voor de olie- en gassector, de water- en elektriciteitsbedrijven en de (petro)chemische markt. Daarnaast ontwikkelt WEG totaaloplossingen voor projecten met hernieuwbare energie en produceert volledige windturbinesystemen.

Van onze partners meer (4)...

DIS Sensors

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Rollon Lineairtechniek BV

Rotero Holland bv

Nieuwsbrief

De gratis ab nieuwsbrief verschijnt tweemaal per week. Meld u aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.Knop nieuwsbrief

 

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief