Laatste nieuws:

WEG Benelux S.A.

WEG Benelux S.A.

 

WEG is een van de belangrijkste fabrikanten van elektrische apparatuur en omvat vijf grote businessunits: motoren, energie, transmissie en distributie, automatisering en coating. De firma stelt wereldwijd meer dan 30.000 mensen te werk en realiseerde in 2018 een totale omzet van R$ 11,9 miljard. Er wordt succes geboekt in een groot aantal productgroepen, waaronder IE3; IE4 en IE5 motoren, generatoren, motorreductoren, inverters, softstarters, MV- en HV-motoren, ATEX motoren, rookafzuigmotoren en totaaloplossingen.
Dankzij de WEG-oplossingen voor opwekking, overbrenging en verdeling van energie kunnen heel wat bedrijven hun rendement verhogen en hun energieverbruik, hun CO2-uitstoot en hun ecologische voetstap verkleinen. Dit geldt vooral voor de olie- en gassector, de water- en elektriciteitsbedrijven en de (petro)chemische markt. Daarnaast ontwikkelt WEG totaaloplossingen voor projecten met hernieuwbare energie en produceert volledige windturbinesystemen.

Van onze partners meer (3)...

DIS Sensors

Rotero Holland bv

Rollon Lineairtechniek BV

Nieuwsbrief

De gratis ab nieuwsbrief verschijnt tweemaal per week. Meld u aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.Knop nieuwsbrief

 

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief