Laatste nieuws:

SEW Eurodrive BV

SEW Eurodrive BV
  • Industrieweg 175
  • 3044 AS ROTTERDAM
  • Postbus 10085
  • 3004 AB ROTTERDAM (NL)
  • Toon op de kaart

 

SEW-EURODRIVE - Driving the world
Het elektriciteitsverbruik van machines reduceren, een vastgelopen tandwielkast in het weekend repareren, een productielijn met decentrale techniek moderniseren, SEW-EURODRIVE helpt om kosten te besparen.

SEW-EURODRIVE is wereldwijd de trendsetter in aandrijftechniek. Wij leveren oplossingen voor aandrijf- en besturingstechnische vraagstukken in vele takken van de industrie, van attractieparken tot verrijdbare havenkranen.

Solide pijlers van ons bedrijf zijn de modulaire opbouw en het decentraal assembleren van onze aandrijvingen. Wij hebben wereldwijd > 17.000 medewerkers in 80 drive technology centers en vestigingen in 51 landen.

Ons motto is Driving the world. Met onze producten, service en trainingen zorgen we ervoor dat machines en installaties in beweging blijven. In Nederland doen we dat vanuit onze hoofdvestiging in Rotterdam en vanuit onze regiovestigingen in Zutphen, Venlo, Purmerend en Gorredijk

Van onze partners meer (3)...

DIS Sensors

Rollon Lineairtechniek BV

Rotero Holland bv

Nieuwsbrief

De gratis ab nieuwsbrief verschijnt tweemaal per week. Meld u aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.Knop nieuwsbrief

 

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief