Laatste nieuws:

Pilz Nederland

Pilz is een onderneming die al meer dan 50 jaar door dezelfde familie wordt geleid en die er samen met alle medewerkers naar streeft klanten bij alle oplossingen meerwaarde te bieden. Wij hechten grote waarde aan uitstekende contacten met onze klanten, d.m.v. individuele adviezen, volledige flexibiliteit en betrouwbare service.
U hebt toegang tot een wereldwijd servicenetwerk van medewerkers die uw wensen en behoeften in hun dagelijkse activiteiten centraal stellen. Oplossingen van Pilz beschermen mens, machine en milieu. Daarom wijden wij onze gehele competentie aan innovatieve producten, doordachte systeemoplossingen en dienstverlening op maat. De veilige automatisering van Pilz leidt naar grote betrouwbaarheid op alle denkbare procesniveaus. Het zal u dan ook niet verbazen dat wij wereldwijd marktleider zijn in de belangrijkste automatiseringsgebieden.

Van onze partners meer (0)...

Nieuwsbrief

De gratis ab e-nieuwsbrief verschijnt eenmaal per week. Meld u aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de Motion & Control branche.

 

Meld u nu aan!AB nieuwsbrief