Laatste themanieuws:

Jaarabonnement Aandrijven & Besturen

aandrijven en besturen
Aandrijven & Besturen (ab) behandelt de ontwikkeling, modificatie en instandhouding van machines, installaties en producttlijnen, waarin motion control en aandrijf- en besturingstechnieken is toegepast. Applicatie- en bedrijfsrapportages en interviews combineert de redactie met vaste onderwerpen zoals aandrijftechniek, besturingstechniek, motion control, industriële netwerken, industrial maintenance en productieautomatisering. 

Doelgroep
Hoofd Tekenkamer, constructeurs, ontwerpers, (hoofd) Research & Development, (hoofd) Technische Dienst, Onderhoudsmanagers, docenten en studenten HTS/TU.

 

Bij uw abonnement op Aandrijven & Besturen ontvangt u:

  • Het vakblad Aandrijven & Besturen met in iedere editie een specifiek thema
  • 2x per week een e-mail nieuwsbrief
  • Gratis toegang tot de Constructeursdag
  • 50% korting op deelname aan het Safety Event

Bestel nu

U ontvangt ab het eerste jaar voor slechts € 89,- i.p.v. € 195,-. Wanneer aangegeven is op het formulier dat u student bent en wij ontvangen van u een kopie van uw studentenkaart betaalt u slechts € 68,-

*Prijzen zijn excl. BTW. MYbusinessmedia legt uw gegevens vast voor de uitvoering van de (abonnements)overeenkomst en wanneer u in het kader van dienstverlening contact heeft met MYbusinessmedia. Door dit formulier in te vullen geeft u toestemming om uw gegevens te gebruiken om de overeenkomst uit te voeren en om u te informeren over relevante producten en diensten van MYbusinessmedia. Als u op deze informatie geen prijs stelt dan kunt u dit doorgeven aan: MYbusinessmedia, Postbus 58, 7400 AB Deventer, privacy@mybusinessmedia.nl.

 

Algemene Voorwaarden; Klik hier voor de geldende Algemene Voorwaarden.


Om te bestellen vult u het onderstaande formulier in. 


Voornaam/voorletters: *
Tussenvoegsels:
Achternaam: *
m/v:

Student:
Bedrijfsnaam:
Functienaam:
E-mailadres: *
Ja, ik ontvang graag gratis via e-mail:
Telefoonnummer:
Straat: *
Huisnummer: *
Postcode:
Plaats: *
Factuuradres (indien afwijkend)
Bedrijfsnaam - factuuradres:
Contactpersoon:
Factuuradres:
Factuur postcode:
Factuur Woonplaats:
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden:
 

Nieuwsbrief

De gratis ab e-nieuwsbrief verschijnt eenmaal per week. Meld u aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de Motion & Control branche.

 

Meld u nu aan!AB nieuwsbrief