Laatste themanieuws:

12 september 2008 15:00

Optimisme, en terecht

'
1/1

De industrie is optimistisch over de toekomst. We hebben het uit een meer dan betrouwbare bron: het Centraal Bureau voor de Statistiek, die net voor de vakantie de investeringsverwachtingen naar boven heeft bijgesteld. Ondernemers in de industrie verwachten in 2008 elf procent meer te investeren dan in 2007. Ondanks de hoge olieprijzen, ondanks de problemen met de Amerikaanse banken, zien ze de toekomst zonnig in.

Dat optimisme komen we de eerste week van oktober tegen op de Industriële Week, waar ruim 1.000 exposanten de nieuwste ontwikkelingen presenteren. De Industriële Week bundelt de beurzen Aandrijftechniek & Factory Automation, Macropak, Industrial Processing, Industrie & ICT en ICT & Logistiek. De industrie bevindt  zich van 30 september tot en met 3 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht.

Waarschuwing 

We waarschuwen u van te voren. We verwachten dat u kennis maakt met zoveel kansen dat u direct na uw beursbezoek besluit investeringen naar voren te trekken. Omdat die ene innovatie u in staat stelt uw concurrent nèt een wiellengte voor te blijven. Omdat u die bedrijven vindt die u uiteindelijk die oplossing bieden waar u al lange tijd naar op zoek was. In die zin kan Aandrijftechniek & Factory Automation op geen beter moment komen. Ondernemers zijn blijkens het onderzoek van het CBS van plan fors te investeren (het meest sinds 1997), de beurs biedt juist op dat moment de state-of-the-art, suggesties, tips en investeringsmogelijkheden.

We maken het uw bezoekers ook gemakkelijk. Voor het eerst krijgt Aandrijftechniek & Factory Automation een sectorindeling. Makkelijk vergelijken, loop bovendien eens de stand op van een aanbieder waarmee u nog geen zaken doet of vraag eens naar een product dat u nog niet kent. Dit leidt vaak tot verrassend nieuwe inzichten, die uw eigen bedrijfsvoering een nieuwe push kunnen geven.

Veel nieuws 

Er is veel nieuws. Ik noemde net de olieprijzen. Als geen ander weet de industrie dat ‘energie' een hot item is. Wie schoon produceert, laat dit in zijn marketing weten. Wie schoon produceert, bespaart ook geld. Milieu, energiebesparing, een duurzame samenleving, u komt de thema's tegen op de Industriële Week. U heeft ook een primeur. Recentelijk nog stond de FME-CWM-expositie ‘1001 klimaatoplossingen' nog in het gebouw van de Tweede Kamer, nu doet de tentoonstelling als eerste de Industriële Week in Utrecht aan.

U bent maar één muisklik verwijderd van de Jaarbeurs in Utrecht en van ruim 1.000 optimistische exposanten en tentoonstellingen als ‘1001 klimaatoplossingen'. Als u vooraf uw gratis toegangsbadge besteld op www.aandrijftechniek-online.nl/ sturen we u vooraf uw badge toe zodat u zonder wachten de beurs op kunt. We informeren u vooraf dan ook nog over al het beursnieuws. Bent u toch op internet, brengt dan uw stem uit voor de Publieksprijs Aandrijftechniek Innovatie Award. U maakt hiermee kans op een ‘Lamborghini Experience!' En wie wil er niet in een hoogstaand technologische snelheidsmonster van niveau rondrijden?

Alle reden dus om vol optimisme, verwachting en spanning naar Aandrijftechniek & Factory Automation te komen.

Mirjam van den Bogaard
Projectmanager

P.S.: Voor de zekerheid nog even: uw gratis toegangsbadge regelt u op www.aandrijftechniek-online.nl/

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 

Van onze partners meer (3)...

Rollon Lineairtechniek BV

Rotero Holland bv

DIS Sensors

Nieuwsbrief

De gratis ab nieuwsbrief verschijnt tweemaal per week. Meld u aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.Knop nieuwsbrief

 

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief