Laatste themanieuws:

18 september 2012 15:43

Er is weer leven in de brouwerij!

'
1/1
Na het maken van een beursspecial, voor welke beurs dan ook, heb ik altijd het gevoel dat ik al wekenlang op die beurs heb vertoefd: ben bijna alle stands al langs geweest, heb de noviteiten gewikt en gewogen, de highlights tot mij genomen. Het fysieke bezoek, in de regel een week of drie, vier na het versturen van de pdf naar de drukker, is een grote Aha-Erlebnis met veel handjes schudden en praten, praten, praten.

Ook bij ‘Industrial Automation & Drives' is er weer zo'n gevoel van ‘alles al gezien te hebben'. Blader deze editie maar door, dan kun je dat zelf ook zo ervaren. Maar deze keer is er ook een nieuwsgierigheid, een hoopvolle verwachting naar wat er nog meer is: wat er daadwerkelijk te ervaren is. De organisatie heeft alles in het werk gesteld om die ‘experience' gedachte uit te dragen, waarbij ten opzichte van voorgaande edities vooral het uitgebreide lezingenprogramma opvalt. Er is van 2 tot en met 5 oktober in de Jaarbeurs gewoon ontzettend veel te doen, te ervaren.

Vraag is natuurlijk, en daarop richt zich vooral mijn nieuwsgierigheid, of het daadwerkelijk gaat ‘zoomen' en ‘buzzen'. Of je lopend vanaf het station naar de Jaarbeurs diezelfde gespannen, verende tred krijgt als wanneer je in hoopvolle verwachting (telkens weer...) de trappen richting Kuip bestijgt. Geen woorden, maar daden!

Om voor die doordeweekse wedstrijd begin oktober dat Kuipgevoel te krijgen raad ik je aan om ook het bij deze a&b bijgesloten ‘event magazine IAD', dat we in eendrachtige samenwerking met VNU Exhibitions hebben geproduceerd, van voor naar achter tot je te nemen. En ook op www.iad.nl alvast te speuren naar aansprekende lezingen, workshops en masterclasses. Download vervolgens de ‘Event App' (hij is echt handig!) en kies een dag uit waarin je je lekker laat onderdompelen in de wondere wereld van aandrijven en besturen.

Registreren dus. En komen!

Richard Bezemer

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

EUCHNER (Benelux) BV

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

DIS Sensors

Bege Aandrijftechniek BV

Rotero Holland bv

Vacatures

Nieuwsbrief

De gratis ab nieuwsbrief verschijnt tweemaal per week. Meld u aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.Knop nieuwsbrief

 

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief