Laatste themanieuws:

8 september 2009 00:00

En... What Makes You Tick?

De site http://www.engineersonline.nl, de eerste en dus langst bestaande informatiebron van en voor engineers in Nederland op internet, is per oktober a.s. geheel vernieuwd. Inhoudelijk krijgt de website een nieuwe impuls en wordt deze nog completer, actueler en overzichtelijker.

Maar uitgeverij MYbusinessmedia wil meer. Wat dan meer, vraagt u zich wellicht af. We willen interactie op de site. Onder het motto ‘What makes you tick’ is een actie op touw gezet met als doel dat u uw vakbroeders deelgenoot maakt van wat u dagelijks bezighoudt en wat u inspireert.
Voor jongeren is het fenomeen ‘delen’ op internet niets nieuws. Denk bijvoorbeeld aan twitteren en sites als facebook. Voor de iets oudere onder u - de groep waar ik ook toe behoor - is het wellicht allemaal een beetje nieuw en wellicht zelfs een beetje vreemd. Maar dat het leuk, zinnig, nuttig en informatief is, kan ik u bij voorbaat al beloven!

Het idee achter de vernieuwde site www.engineersonline.nl is dat u vakgenoten attendeert op zaken die u opvallen in engineersland. Uw collega’s kunnen daar dan weer op reageren, er informatie aan toevoegen en zo ontstaat een interactief podium voor engineers en is het niet meer een site waarop alleen wij - uitgever en redacteuren - u van informatie voorzien. U kunt ècht participeren en uw vakkennis en ervaringen delen met collega’s. Dit kan van alles zijn: een nieuw product of een opvallende toepassing waar u tegen aan bent gelopen, iets waar u zich erg over verbaast of misschien boos over bent, iets of iemand die u inspireert, een nieuwe tool die u op internet bent tegengekomen en ga zo maar door.

Interactie met en tussen vakgenoten; van gebruikers tot fabrikanten en van ontwikkelaars tot bouwers. Ik zou zeggen: doe nu al mee en surf naar www.engineersonline.nl!

Gerrit Das

Nieuwsbrief

De gratis ab e-nieuwsbrief verschijnt eenmaal per week. Meld u aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de Motion & Control branche.

 

Meld u nu aan!AB nieuwsbrief