Laatste nieuws:

30 januari 2017 11:34

Compotech wordt officiële benelux-partner van Johnson Electric

Johnson Electric heeft Compotech Provider aangewezen als haar officiële partner in Nederland, België en Luxemburg. Compotech Zweden is al ruim 30 jaar distributeur van Johnson Electric.

Hein van der Waals (l) en Jan Eriksson'
Hein van der Waals (l) en Jan Eriksson
1/1

Johnson Electric ontwikkelt en fabriceert kleine elektromotoren, solenoids en microschakelaars. Deze producten worden breed toegepast in onder andere de automobielindustrie, klimaatautomatisering, de medische industrie en tevens in de consumentenelektronica.

Samenwerking

Door de samenwerking ontstaat er een nieuw verkoopkanaal in de Benelux voor alle producten van Johnson Electric waarvan zowel bestaande als nieuwe klanten kunnen profiteren.

Compotech-CEO Jan Eriksson: “Wij van Compotech zijn enorm trots en verheugd dat wij de kwaliteitsproducten van Johnson Electric nu ook buiten Zweden mogen vertegenwoordigen. Dat Johnson Electric ervoor heeft gekozen met ons in Nederland, België en Luxemburg samen te werken, helpt ons bij de verdere expansie buiten Scandinavië. Onze activiteiten in de Benelux vormen een geweldige aanvulling op het bestaande aanbod van Johnson Electric. Naast de standaardproducten bieden wij onze afnemers ook klantspecifieke, seriematige oplossingen.”

Nieuwe salesman

In verband met deze expansie versterkt Compotech haar organisatie met Hein van der Waals, de nieuwe sales director van Compotech Benelux. Hein was eerder sales director bij Johnson Electric.

Van der Waals: “Wat Compotech onderscheidt van andere spelers in de markt is het vermogen om problemen op te lossen daar waar anderen stoppen, specifiek in situaties waar een standaardoplossing niet voldoet. Dit betekent dat vanaf nu afnemers van Johnson Electric kunnen profiteren van de ervaring, flexibiliteit en het oplossingsgericht meedenken van Compotech. Tegelijkertijd krijgen klanten in de Benelux toegang tot andere sterke handelsmerken uit het productportfolio van Compotech.”

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb