Laatste nieuws:

29 september 2016 09:19

Summit Automation krijgt distributierechten Eurotherm

Met ingang van 1 oktober a.s. draagt Eurotherm distributierechten en de daarbij behorende verkoopactiviteiten in Nederland over aan Summit Automation B.V., thans nog gevestigd te Bunnik.

'
1/1

Eurotherm, onderdeel van Schneider Electric, is al meer dan vijftig jaar actief in instrumentatie- en software-oplossingen voor de industriële automatiseringsmarkt. Summit Automation is een relatief jong bedrijf op het gebied van industriële automatisering, maar heeft een jarenlange ervaring in huis.

Overname werknemers

Een groot aantal werknemers van Eurotherm Nederland treden ook in dienst bij Summit Automation en gaan de vertrouwde werkzaamheden daar verder voortzetten. Klanten behouden daardoor veelal hun vertrouwde contactpersoon. De heren Rob van Ballegooijen en Frank Kraan zullen leiding gaan geven aan het nieuwe bedrijf vanuit het nieuwe gezamenlijke kantoor in Woerden.

Smart Industry

Summit Automation levert producten die gericht zijn op de Smart Industry 2.0-ontwikkelingen. Summit levert met een selectief aantal merken automatiserings-componenten die beantwoorden aan de toenemende connectiviteits-eisen van deze tijd. Met het merk Eurotherm zet Summit Automation een grote stap in de richting van die vraag.