Laatste nieuws:

26 september 2016 11:48

SMC partner in pneumatiekaanbod Technische Unie

SMC Pneumatics is een nauwe samenwerking aangegaan met Technische Unie. De technische groothandel, met 37 verkooppunten, heeft het assortiment uitgebreid met 50.000 pneumatische componenten. SMC Pneumatics draagt hieraan bij met een productmix die bestaat uit luchtverzorging, slang en koppelingen, ventielen, actuatoren en instrumentatie.

'
1/1

De SMC-artikelen zijn opgenomen in het kernassortiment van Technische Unie en liggen op voorraad. Klanten kunnen het complete aanbod van SMC via Technische Unie bestellen. Specialisten van Technische Unie zijn beschikbaar om te adviseren over een specifiek ventiel, een cilinder of een bepaalde slang.

SMC en Technische Unie hechten veel belang aan een optimale beschikbaarheid van producten en korte levertijden. Advisering en efficiënte ondersteuning van klanten bij hun technische processen zijn kernwaarden voor de partners. Naast het uitgebreide aanbod van producten zullen SMC en Technische Unie zich richten op het ontzorgen van hun klanten door diensten aan te bieden waarmee zij hun werkzaamheden eenvoudiger en met een hogere kwaliteit kunnen uitvoeren.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb