Laatste nieuws:

22 september 2016 15:28

Robotics Benelux tekent distributiecontract met Comau

Comau, een fabrikant van industriële automatisering, heeft in Robotics Benelux een nieuwe distributeur gevonden.

Tobias Daniel (tweede van links) en Michiel Brink (derde van links) schudden elkaar de hand bij het distributeurscontract. (Foto: Robotics Benelux)'
Tobias Daniel (tweede van links) en Michiel Brink (derde van links) schudden elkaar de hand bij het distributeurscontract. (Foto: Robotics Benelux)
1/1

Vanaf september 2016 zal Robotics Benelux in Geldermalsen alle Comau robotica-producten en –diensten bieden in Nederland, België en Luxemburg.

Tot voor kort viel de Benelux-verkoop onder Comau Robotics in Keulen (Duitsland). Comau Robotics is nu echter wereldwijd een groot netwerk aan distributeurs aan het opbouwen. Noordwest-Europa is als eerste regio aan de beurt.

Tobias Daniel, Hoofd van Marketing en Verkoop bij Comau Robotics: “We nemen deze stap om onze aanwezigheid op deze belangrijke exportmarkten te versterken. Robotics Benelux zal verkoop-, service en aftersales diensten van hoogwaardig niveau aanbieden aan klanten in de Benelux. Ik zie enorm veel potentieel in onze samenwerking.”

Michiel Brink, Managing Director van Robotics Benelux: “Comau heeft meer dan 40 jaar ervaring in robotica, vooral in de automobielindustrie, een extreem veeleisende omgeving op het vlak van automatisering. Deze expertise is bijna uniek en van grote meerwaarde voor praktisch elke tak van industrie. Samen met de innovatieve producten die Comau Robotics onlangs heeft geïntroduceerd, verwachten we grote toepasbaarheid in onze markten en bij onze relaties.”

SCARA Rebel-S

Recent introduceerde Comau Robotics een nieuwe modulaire SCARA-serie genaamd ‘Rebel-S’, kleine 6-assige ‘Racer’-robots en de collaboratieve ‘AURA’-robots, bedoeld voor zware lasten.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb