Laatste nieuws:

14 augustus 2014 10:42

Hiflex vertegenwoordigt Servotronix

Hiflex vertegenwoordigt sinds kort Servotronix in Nederland. In 1987 heeft Servotronix de basis gelegd voor de productie van servosystemen. Aanvankelijk richtte men zich op klantspecifieke oplossingen en werden standaardproducten als ‘brandlabel' verkocht. Wereldwijd zijn meer dan een miljoen systemen verkocht. De laatste jaren wordt vooral onder eigen naam gewerkt en is compleet internationaal distributienet in de maak

Servotronix-servomotoren uit de PRO-serie'
Servotronix-servomotoren uit de PRO-serie
Rechts
1/2
Behalve de standaardproducten is Servotronix flexibel genoeg om in te spelen op specifieke klantwensen indien het volume dit enigszins rechtvaardigt. Servotronix servosystemen laten zich goed combineren met Hitachi PLC-systemen met EtherCAT, Exor bedienpanelen met CAN aansluiting en de motion controller van CoDeSys.

Motoren

Het programma van Servotronix omvat onder andere  de PRO-serie servomotoren met UL en CE certificaat voor het vermogensbereik van 100 W t/m 8,3 kW. Ook de stepIM geïntegreerde stappenmotoren met ingebouwde versterker maken deel uit van het programma. De motoren zijn standaard voorzien van een encoder. Door een precieze magnetische commutatieaansturing wordt een regelmatige rondloop van de as verkregen.

Versterkers

De servoversterkers met ingebouwde positioneerfunctionaliteit uit de serie CDHD (230 VAC of 400/480 VAC) onderscheiden zich met hun geringe afmetingen en kunnen vrijwel alle fabricaten servomotoren aansturen. De uitgangsstroom bedraagt 1,5 tot en met 30A RMS. De reeks beschikt over uitgebreide communicatiemogelijkheden (CANopen, EtherCAT, USB, RS232, Daisy Chain, PWM). De TÜV-certificering van de Safe Torque Off-functionaliteit wordt verwacht. De serie LVD-versterkers (voedingspanning 15-48 V,uitgangsstroom 7A RMS / 12A piek) voor laagspanningsstappenmotoren en borstelloze DC-motoren kan tot slot worden aangestuurd via een CANopen- of een Sercos III-interface. De PWM-schakelfrequentie loopt tot 100 kHz.

www.hiflex.nl

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb