Laatste nieuws:

7 augustus 2014 11:24

Biesheuvel wordt Channel Partner van Klüber Lubrication

Met ingang van 1 juli 2014 is Biesheuvel Groep BV aangesteld als Channel Partner van Klüber Lubrication Belgium Netherlands N.V. voor de Nederlandse markt.

'
1/1

De aanstelling in Nederland volgt op de eerdere aanstelling van Channel Partners in andere Europese landen en komt voort uit de Klüber strategie om met meer focus op specifieke marktsegmenten verder te groeien. Klüber is van mening dat, na zorgvuldige overwegingen, Biesheuvel Groep BV de juiste partner is die onze producten met het daarbij behorende kennis- en serviceniveau zal vertegenwoordigen.

Hiertoe is in Nederland een adequate voorraad aangelegd en is een team van Biesheuvel medewerkers getraind welke met regelmaat worden bijgeschoold. “Het landelijk dekkend netwerk van Biesheuvel Techniek vestigingen met een sterke klant- en servicegerichte verkooporganisatie zal ons merk verder doen groeien”, meldt Erik-Jan Driessen, Sales Manager van Klüber Lubrication Belgium Netherlands.

“Wij zijn zeer verheugd met de benoeming als Klüber Channel Partner. Topkwaliteit producten van een marktleider in smeertechniek. Dat past perfect in onze portfolio van A-merken en onze brede industriële klantenkring” aldus Anton van der Lubbe, Product Marketing Directeur van Biesheuvel Groep.

Klüber Lubrication is in 30 landen vertegenwoordigt en met een omzet van ruim 500 mln een van de belangrijkste spelers op het gebied van industriële smeeroplossingen.