Laatste nieuws:

24 april 2014 11:35

Transtecno eerste geautoriseerde Framo Morat dealer in Nederland

Framo Morat Nederland en Transtecno B.V. hebben een distributieovereenkomst getekend voor de verkoop van Compacta, MINI en Limax aandrijvingen in Nederland. Transtecno B.V. behoort tot de Italiaanse Transtecno Group die onder meer een programma standaard tandwielkasten en wormwielreductoren produceert.

'
1/1

Met het afsluiten van deze overeenkomst is Transtecno de eerste officieel geautoriseerde ‘Framo Morat Distributor’ voor aandrijfoplossingen in Nederland. De samenwerking bundelt de krachten van Framo Morat en Transtecno op de Nederlandse markt, resulterend in een completer assortimentsaanbod qua aandrijfoplossingen en voor beide bedrijven een verbreding van hun marktgebied.

Marcel Perdon van Framo Morat Nederland is enthousiast over deze uitbreiding van hun verkoopbereik: “Ik ben erg blij met deze samenwerking, waarmee we een mooie verbreding kunnen realiseren van onze afzetmarkt. Als Framo Morat Nederland ligt onze focus vooral op klantspecifieke aandrijvingen. Transtecno is een sterke speler op de OEM markt. Onze bedrijfsstrategieën, wij voornamelijk specials, zij voornamelijk standaard, zijn dus echt complementair. Een ideale combinatie dus.”

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

Bege Aandrijftechniek BV

DIS Sensors

Rotero Holland bv

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

EUCHNER (Benelux) BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb