Laatste nieuws:

10 juli 2013 10:12

Honeywell Safety Products kiest INDI.nl als partner

Per 1 juli a.s. voert INDI.nl als officiële partner, het volledige gamma van Honeywell Safety Products. De nieuwe distributiestrategie geeft Honeywell ruimte voor verdere groei en haar klanten tastbare bestelvoordelen. INDI.nl is in staat sneller en op maat te leveren tegen scherpere tarieven. Daarnaast biedt het totale aanbod van INDI.nl ongekende extra mogelijkheden.

'
1/1

De krachtenbundeling van Honeywell Safety Products (HSP) en INDI.nl is bedoeld om de bestaande dienstverlening van North Safety, Howard Leight, KCL, Miller en Sperian producten te kunnen waarborgen en te versterken. Door uitbreiding met nieuwe productlijnen en overnames is Honeywell substantieel gegroeid en zocht het bedrijf een krachtige distributiepartner. Deze is gevonden via een strategische samenwerking met INDI.nl.

Door de strategische samenwerking zullen klanten die via INDI.nl bestellen, extra voordeel ervaren. "Wij bieden concurrerende prijzen op Honeywell Safety Products", verduidelijkt Robbert van Dijk, manager INDI.nl. "Tevens heeft de klant de keus om kleinere verpakkingseenheden te bestellen. Natuurlijk is ook het brede aanbod een enorm pluspunt van INDI.nl, want we bieden producten die HSP niet in haar programma heeft. En dankzij ons slimme bestel- en distributiesysteem leveren we razendsnel."

In aanloop naar de strategische samenwerking heeft HSP hard gewerkt aan de optimalisatie van haar productlijnen. De fabrikant heeft meerdere verouderde of dubbele producten verwijderd om volop te kunnen investeren in nieuwe en innovatieve producten en oplossingen.
INDI.nl is een technisch en logistiek specialist voor de industriële markt. INDI.nl beschikt over een grote groep technisch specialisten om vragen vanuit de markt snel en gemakkelijk te beantwoorden. Dit zijn o.a. specialisten op het gebied van hydrauliek aandrijftechniek, pneumatiek, machinedelen, elektrotechniek, veiligheid, PBM en gereedschap.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

DIS Sensors

EUCHNER (Benelux) BV

Rotero Holland bv

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Bege Aandrijftechniek BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb