Laatste nieuws:

20 april 2013 23:46

Jung lineaire modules bij Groneman

De jongste uitbreiding in het assortiment van Groneman bestaat uit Jung-geleidingen en -positioneertafels. Volgens de Hengelose onderneming vormen zij een perfecte combinatie met de lineaire servomotoren van LinMot, die al sinds jaar en dag deel uit maken van het leveringspakket.

 '
1/1
Jung-systemen worden in een aantal series onderverdeeld, elk met hun eigen specifieke eigenschappen en toepassingsgebieden, zoals dynamische geleidingen, ultra-vlakke precisie-positioneertafels, rvs modules en ‘pick & place'-systemen. Voor alle systemen geldt dat hierin LinMot lineaire motoren zijn geïntegreerd.

Draaistijf

De draaistijve constructies zijn standaard bedoeld voor continubedrijf bij een max. snelheid van 5 m/s en een acceleratie tot 150 m/s2 (herhaalnauwkeurigheid +/- 0,05 mm). De lineaire assen zijn onderling mechanische te koppelen, zodat meerassige systemen eenvoudig te realiseren zijn.

Besturing

De besturing loopt via LinMot servocontrollers naar alle gangbare PLC-besturingen over Profibus DP en de Ethernet interfaces Powerlink, EtherCAT, Ethernet IP, Sercos III en Profinet.

 

www.groneman.nl

besturingstechniek@groneman.nl

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb