Laatste nieuws:

1 maart 2012 16:15

Yuasa Europe stelt Cisper Electronics aan als geautoriseerd distributeur voor Nederland

Yuasa Europe GmbH heeft vandaag bekendgemaakt Cisper Electronics BV aan te stellen als de nieuwe distributeur voor Nederland. Cisper Electronics BV richt zich voor Yuasa op de Industriële gebruikers van VRLA accu’s (Valve Regulated Lead Acid)

'
1/1

De keuze is volgens Rob Antwerpen, Managing Director bij Yuasa Europe, op Cisper Electronics BV gevallen vanwege de uitstekende focus die Cisper geeft aan klanten en leveranciers/merken.

Volgens Arthur Fioole en Leon de Ridder van Cisper Electronics BV is de toevoeging van Yuasa aan het assortiment een logische, "omdat de klanten van Cisper gewend zijn bij ons topkwaliteit producten te kopen. Yuasa producten geven onze klanten de zekerheid van een jarenlange en probleemloze werking". Vanzelfsprekend houdt Cisper voorraad om altijd een snelle levertijd te kunnen garanderen. Kortom, "met dit topmerk aan boord biedt Cisper haar klanten een waardevolle toevoeging."

Cisper Electronics BV is opgericht in 1983 en is sindsdien succesvol actief als distributeur van elektronische- en elektrotechnische componenten op de Benelux-markt. Cisper is geautoriseerd distributeur en bieden hun klanten daardoor direct toegang tot de high-end topfabrikanten die ze vertegenwoordigen. De ruime ervaring en logistieke service gecombineerd met productkennis en support van de fabrikanten is de belangrijkste toegevoegde waarde.

Yuasa is een van de grootste fabrikanten ter wereld van "Valve-Regulated Lead-Acid" (VRLA) accu's en houdt zich actief bezig met nieuwe ontwikkelingen en research. Yuasa investeert continu in het ontwikkelingen van productiemethoden en -faciliteiten die voldoen aan de allerhoogste eisen en regelgeving op het gebied van milieu en welzijn. De accuserie van Yuasa biedt producten voor de meest uiteenlopende toepassingen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Rotero Holland bv

DIS Sensors

Bege Aandrijftechniek BV

EUCHNER (Benelux) BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb