Laatste nieuws:

19 februari 2009 14:06

Rohde & Schwarz vertegenwoordigt Crystal Instruments

Rohde & Schwarz Nederland heeft de vertegenwoordiging verworven van Crystal Instruments. Deze Amerikaanse fabrikant ontwikkelt en produceert Dynamic Signal Analyzers die worden toegepast voor trillings-metingen aan roterende machines en mechanische constructies.

'
1/1

Daarnaast worden deze instrumenten ook gebruikt voor het opnemen van kortstondige of éénmalige signalen en het meten van geluidsniveaus. De CoCo-80 is de eerste portable real-time Dynamic Signal Analyzer en Vibration Data Recorder die de prestaties evenaart van de duurdere high-end laboratoriuminstrumentatie. Door de extreme compacte behuizing, het lage stroomverbruik en stevige ontwerp is de CoCo-80 ideaal voor gebruik in het veld.
De CoCo-80 wordt gemaakt in een 2, 4 en 8 kanaals uitvoering. Deze kanalen worden bemonsterd met maximaal 102,4 kHz in een 24 bit resolutie wat garant staat voor een 130 dB dynamisch bereik. Het real-time frequentiebereik is 45 kHz. Een ingebouwd signaalgenerator voorziet in verschillende testsignalen synchroon met de bemonsteringsfrequentie van het ingangssignaal. Voor het gelijktijdig meten van 16 kanalen is de CoCo-90 beschikbaar met een dynamisch bereik voor 100 dB.
De Dynamic Signal Analyzers zijn geschikt voor metingen in toepassingen als: data acquisitie en -recorder, FFT spectrumanalyse, machinevibratieanalyse, machineconditiemonitor, modaal analyse, akoestische analyser met octaafanalyse, geluidsniveaumeter, shock respons analyse enz..
Voor het verder verwerken van de gemeten data achteraf wordt krachtige Engineering Data Management (EDM) software meegeleverd die de verbinding met een PC verzorgt en de opgenomen data kan bewerken of weer exporteren in gebruikelijke formaten als UFF, BUFF, XLS, ASCII, ASAM-ODS en MatLab.
Om de gebruiker direct van een kant en klare meetoplossing te voorzien levert Crystal Instruments ook diverse accessoires als accelerometers, een tachometer en een "modal hammer".
www.go-ci.com/
www.rohde-schwarz.com/

e-mail: info.rsn@rohde-schwarz.com  
Tel,: 030-6001726.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

EUCHNER (Benelux) BV

Bege Aandrijftechniek BV

DIS Sensors

Rotero Holland bv

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb