17 augustus 2018 13:13

HydroPneuMotion is Service Partner Hydrauliek van Rexroth

HydroPneuMotion is door Bosch Rexroth uit Boxtel officieel benoemd tot Service Partner Hydrauliek. Door deze samenwerking verstevigt HydroPneuMotion haar positie als specialist op het gebied van hydrauliek.

Rexroth is een gerenommeerd A-merk van de Bosch Group, gespecialiseerd in de aandrijf- en besturingstechniek. Door deze samenwerking breidt HydroPneuMotion haar kennis en productassortiment uit op het gebied van hydrauliek. 

Algemeen directeur Pascal Gilissen licht toe: “Wij werken al jaren met Rexroth hydrauliek producten. Rexroth producten en dienstverlening zitten gewoon in ons DNA. Wij zijn dan ook bijzonder vereerd dat een wereldspeler als Bosch Rexroth voor ons heeft gekozen als Service Partner. Het verlenen van service, het uitvoeren van onderhoud, het repareren en leveren van hydraulische componenten doen wij al jaren en wij zijn zeer trots dat we dat vanaf nu ook mogen uitvoeren als officiële partner van Bosch Rexroth. Voor het gehele Rexroth hydrauliek assortiment, zoals ventielen, pompen en motoren, kunnen wij nu componenten leveren alsmede service verlenen en onderhoud uitvoeren."

Foto's:

Pascal Gilissen van HydroPneuMotion (links) en Pieter Oosterhof van Bosch Rexroth (rechts) ondertekenen de overeenkomst

Pascal Gilissen van HydroPneuMotion (links) en Pieter Oosterhof van Bosch Rexroth (rechts) ondertekenen de overeenkomst

© Aandrijvenenbesturen.nl