Laatste nieuws:

10 november 2016 11:48

Alten verhuist naar nieuw pand in Eindhoven

Vanaf 14 november 2016 zal Alten Nederland gevestigd zijn aan de Hurksestraat 45 in Eindhoven. Om de sterke groei én de ambitie volop de ruimte te kunnen geven is er gezocht naar een ruim pand waar ingenieurs in een inspirerende omgeving kunnen werken aan innovatieve projecten.

'
1/1
Meer over
Verhuizingen

Alten in Eindhoven heeft 10 jaar lang haar kantoor aan de Beukenlaan gehad en is in die tijd doorgegroeid naar een organisatie waar bijna 350 mensen werkzaam zijn. Alten voert haar projecten deels op locatie bij de opdrachtgevers uit, maar ziet een sterke toename in het aantal projecten dat in huis, in het Alten Delivery Center (ADC), wordt uitgevoerd.

Eric Haesen, director Alten Nederland “We zijn elf jaar geleden met drie mensen gestart met Alten in Nederland in de Technische Software Engineering. Autonome groei én de overname van twee bedrijven, hebben Alten sterk laten groeien. Daarnaast heeft Alten vier jaar geleden mechatronica aan haar portfolio toegevoegd en daar is twee jaar geleden Software Testen en Business Intelligence aan toegevoegd. Ook zien we een mooie ontwikkeling in onze services, van vooral inzet van onze medewerkers bij de opdrachtgevers naar het realiseren van complete projecten. Alten ontwikkelt hoogstaande technologische innovaties in samenwerking met haar klanten. In de toekomst zullen we ons werkterrein nog verder uitbouwen en ons nieuwe pand biedt hiervoor alle ruimte. Eindhoven is de ‘Brainport’ van Nederland en Alten is er trots op om in deze innovatieve stad op een prominente plaats een nieuw kantoor te betrekken.”