Laatste nieuws:

29 juni 2016 13:44

FHT Perslucht BV verhuist

Het in Deurne gevestigde FHT Perslucht BV verhuist per 11 juli 2016 naar een nieuwe locatie. Vanaf die datum is FHT Perslucht te vinden aan de Florijn 10b/c te Deurne.

'
1/1
Meer over
Verhuizingen

“De keuze om te verhuizen komt voort uit de groei van ons bedrijf en de ambitie om de organisatie verder te professionaliseren als totaalleverancier op het gebied van perslucht”, aldus de beide directeuren Frans Fransen en Rob van Horssen.

Ruimte

FHT Perslucht heeft in de nieuwe vestiging meer ruimte om het uitgebreide assortiment te presenteren. Daarnaast profiteren relaties van FHT perslucht van nóg snellere levertijden, omdat het bedrijf nu meer voorraad kan aanhouden.

“De laatste jaren hebben wij geïnvesteerd in nieuwe producten, innovaties en het uitbreiden van onze dienstverlening. Daar komt bij dat wij eind 2013 Vacupro, vacuüm systemen en componenten, hebben overgenomen. Door deze ontwikkelingen is het bedrijf flink gegroeid”, vertelt Rob van Horssen.

Groei

Professionaliseren van de organisatie is belangrijk voor de onderneming van Fransen en Van Horssen. “Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in snel tempo op. Om onze klanten van dienst te kunnen zijn volgen wij deze ontwikkelingen op de voet,” aldus Frans Fransen.

Fransen vervolgt: “In ons nieuwe pand gaan wij onder andere de service met betrekking tot compressoren uitbreiden. En in ons nieuwe Perslucht Experience Center, kunnen demonstraties worden gegeven en producten worden getest.”

De onderneming uit Deurne bedient onder andere bedrijven in de industrie, automotive, farmacie en agro automatisering in Nederland, België en Duitsland. Bij FHT perslucht werken 17 medewerkers, waarvan 5 fulltime servicemonteurs.