7 december 2015 11:29

Hoofdkantoor Multinal verhuist naar Amsterdam

Per 1 januari 2016 verhuist het hoofdkantoor van chemisch technisch dienstverlener Multinal Group van Weesp naar de Rhôneweg 10 te Amsterdam. Naast de verhuizing is er een nieuw centraal telefoonnummer in gebruik genomen

Met de verhuizing en het implemeteren van één centraal telefoonnummer verwacht Multinal Group haar bereikbaarheid en de efficiency van haar dienstverlening te optimaliseren en daarmee haar relaties verder te ontzorgen. Met de aanpassing geeft Multinal Group gehoor aan de uitkomst van een door haar gehouden klanttevredenheidsonderzoek.

Multinal Group is actief op het gebied van industrieel reinigen, kunststof - en metaaloppervlaktebehandelingen, zoals het chemisch technisch reinigen van systemen, beitsen en passiveren van roestvast staal op locatie of in haar beitserijen, elektrolytisch polijsten, verzinken, verchromen, poedercoaten en het metalliseren van ABS/ABS-blends kunststof.

Multinal Group opereert internationaal en heeft in Nederland vestigingen in Almere, Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Coevorden, Duivendrecht, Hoogezand, Maassluis, Ridderkerk en Weesp.

De nieuwe gegevens:

Multinal Group
Rhôneweg 10
1043 AH Amsterdam
T: +31 (0)88 20 55 300
F: +31 (0)88 20 55 301
I: www.multinal.com

Foto's:

Hoofdkantoor Multinal verhuist naar Amsterdam

© Aandrijvenenbesturen.nl