Laatste nieuws:

6 juni 2019 10:51

DGI Doedijns verhuist naar Zoetermeer

DGI Doedijns verhuist van Waddinxveen naar een nieuw onderkomen in Zoetermeer. Samen met zusteronderneming DGI Sypack zal het een pand aan de Bleiswijkseweg betrekken.

Impressie van het nieuwe pand na de verbouwing.'
Impressie van het nieuwe pand na de verbouwing.
1/1
Meer over
Verhuizingen
DGI Doedijns is gespecialiseerd in de engineering en productie van oplossingen op het gebied van power, motion en control-systemen en bijbehorende componenten. Frank Robben, CEO van DGI: "Binnen DGI zagen we veel synergie tussen de twee ondernemingen. Hierdoor is de wens ontstaan om de activiteiten samen te brengen op één locatie."

Het vinden van een geschikt onderkomen, voorzien is van de juiste faciliteiten, was geen eenvoudige opgave. "Doordat wij binnen DGI al onze systemen in eigen huis assembleren, spuiten en testen, moet de werkplaats, naast onze specifieke wensen, ook voldoen aan een aantal wettelijke bepalingen en kwaliteitsnormen", vertelt Robben. "Verder moet de locatie ook voorzien zijn van ruime kantoorfaciliteiten om onze engineering- en componentendivisie te huisvesten." Om te voldoen aan alle eisen wordt het pand aan de Bleiswijkseweg aangepast en zal de werkplaats worden uitgebreid, met als resultaat een totaaloppervlakte van 8260 vierkante meter.

Naar verwachting zal DGI Doedijns eind dit jaar verhuizen naar Zoetermeer.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb