Laatste nieuws:

2 november 2016 16:11

Nieuwe sales-manager voor Bronkhorst

Ger Jan Dorland is per 1 november jl. in dienst als sales-manager bij Bronkhorst Nederland. Dorland maakt hiermee de overstap van Wigersma & Sikkema, waar hij tot voor kort een soortgelijke functie vervulde.

Ger Jan Dorland'
Ger Jan Dorland
1/1
Meer over
Personen

Het kantoor van Bronkhorst Nederland in Veenendaal maakt onderdeel uit van Bronkhorst High-Tech B.V. te Ruurlo, waar onder andere flowmeters worden ontwikkeld en geproduceerd.

Ger Jan Dorland

Voor zijn aanstelling bij Bronkhorst was Ger Jan Dorland international sales-manager bij Wigersma & Sikkema B.V. Dit bedrijf produceert onder andere meetinstrumenten voor energiebedrijven.

De kersverse sales-manager is enthousiast over zijn nieuwe baan bij Bronkhorst Nederland: “Er zijn niet veel bedrijven in deze regio waar je vanaf productontwikkeling tot het in de markt brengen ervan, er zo dicht bij betrokken kunt zijn.”

Dorland kijkt er naar uit om dit samen met het sales-team verder uit te bouwen en ziet vooral de vertaalslag van eindklant naar productontwikkeling in de hoofdvestiging in Ruurlo als een belangrijke doelstelling. “Naast de standaardproducten is er steeds meer vraag naar een totaaloplossing die via de recent gevormde business unit Solutions gegeven kan worden”, aldus Dorland.