Laatste nieuws:

16 juni 2016 13:56

André Gaalman nieuwe voorzitter FPT-VIMAG

Tijdens de algemene ledenvergadering van FPT-VIMAG is André Gaalman deze week gekozen tot voorzitter van de branchevereniging voor productietechnologie. Hij volgt Richard Boske op, die tien jaar voorzitter is geweest.

'
1/1
Meer over
Personen

Gaalman is directeur van Leering Hengelo B.V en was vice-voorzitter van FPT-VIMAG. Menko Eisma, directeur van technologiebedrijf Trumpf, wordt de nieuwe vice-voorzitter. Gaalman dankt voor het vertrouwen dat de vereniging in hem stelt. “We zullen met ons allen laten zien hoe belangrijk de productietechnologie is. Ik zal me richten om Smart Industry nog meer voor het voetlicht te brengen. Daarnaast blijft een belangrijk onderdeel onze beurs TechniShow. Ik wil faciliteren dat we samen nog meer mogelijk kunnen maken.”

Decennium

Tijdens de algemene ledenvergadering is aan Richard Boske het erelidmaatschap van FPT-VIMAG toegekend. Hij heeft op de kop af tien jaar en een dag de voorzittershamer gehanteerd bij de branchevereniging voor productietechnologie.

Chantal Baas, directeur FPT-VIMAG: “André Gaalman is een voorzitter die zowel het klappen van de zweep van een branchevereniging kent, als van de dagelijkse bedrijfsvoering binnen de productietechnologie. Hij is een bruggenbouwer.”

Tegelijkertijd is Baas dankbaar richting Boske voor het werk dat onder zijn voorzitterschap is gedaan. “De afgelopen tien jaar heeft een professionalisering van de branchevereniging plaatsgehad. Daarnaast is de grootste technologiebeurs van Nederland TechniShow verder gegroeid. Behalve de beurs is het platform TechniShow Ontmoet, de portal fpt-vimag.nl en het blad TechniShow Magazine ontwikkeld. De productietechnologie is nog meer op de kaart gezet. Boske heeft mede aan het roer gestaan van een succesvol decennium.”