Laatste nieuws:

25 mei 2016 22:00

Jan van den Brink nieuwe directeur Frencken Engineering

Frencken Europe heeft dr. Jan van den Brink aangesteld als directeur van Frencken Engineering in Eindhoven. Van den Brink heeft een rijke ervaring in de hightech industrie. Na een carrière bij diverse bedrijfsonderdelen van het Philips concern was hij directeur van OM&T. Dit is de Europese vestiging van het Indische Moser Baer (producent van optische discs, zonnecellen en oled's), ontstaan uit de voormalige ontwikkel- en productie-unit voor optische discs binnen Philips. Recentelijk was hij programmamanager R2R- (Roll-to-Roll) systemen bij VDL ETG en general manager VDL Flow en onder meer verantwoordelijk voor de realisatie van een pilotlijn voor het industrieel coaten van actieve lagen voor plastic elektronica.

Jan van den Brink'
Jan van den Brink
1/1
Meer over
Personen

Henk Tappel, algemeen directeur van Frencken Europe: "Met zijn diepgaande kennis, netwerk en historie binnen onze industrie is Jan de juiste man om onze engineerings-activiteiten tot verder wasdom te brengen, zowel hier in Nederland als wereldwijd".

Frencken zet met de nieuwe man in op een versterking van innovatieve engineeringsprojecten, waarmee het bedrijf zijn ambities om een global high tech service provider te zijn in de sectoren Healthcare, Analytical en Semiconductor overtuigend kan waarmaken.

"Ik zie het als mijn uitdaging om de de kwaliteiten van de 40 engineers van Frenckens Engineering groep nog duidelijker bij onze klanten voor het voetlicht te brengen, zodat we in staat zijn nog meer nieuwe en uitdagende opdrachten in samenwerking met onze klanten en  collega's van Frencken Mechatronics te blijven realiseren", aldus een enthousiaste Jan van den Brink.

www.frencken.nl