Laatste nieuws:

9 maart 2016 10:14

Harald Overwater nieuwe Managing Director Pirtek

Op 1 maart 2016 is Harald Overwater benoemd tot Managing Director van Pirtek Benelux. Pirtek Benelux is een onderdeel van Pirtek Europe en levert onderdelen en diensten voor (hydrauliek)slangen.

Alex McNutt, CEO Pirtek Europe (links op foto) verwelkomt Harald Overwater als nieuwe Managing Director Pirtek Benelux.'
Alex McNutt, CEO Pirtek Europe (links op foto) verwelkomt Harald Overwater als nieuwe Managing Director Pirtek Benelux.
1/1
Meer over
Personen

Harald Overwater zal Pirtek Benelux leiden bij de verdere ontwikkeling, groei en uitbreiding van haar activiteiten en services in de Benelux.

Werkervaring

Harald Overwater heeft tijdens zijn carrière verschillende directiefuncties bekleed en ruime ervaring opgedaan in sales en het aansturen van teams. In zijn vorige functie bij Schindler liften is hij 3,5 jaar Management Director geweest.

Bij Senior Aerospace Bosman is Harald Overwater 17 jaar Management Director geweest. Daarvoor is hij onder meer Verkoopdirecteur bij Interturbine Holland B.V. en Management Director bij Interturbine Group of Companies geweest.

Passend

Volgens een woordvoerder van Pirtek past Overwater “goed bij de groeiambities van Pirtek Europa en Pirtek Benelux in het bijzonder. Harald Overwater zal zijn functie uitoefenen vanuit het Pirtek Benelux kantoor in Rotterdam.”