Laatste nieuws:

22 september 2008 12:58

Inald Lagendijk benoemd in Raad van Advies ICTRegie

De Raad van Toezicht van het Nationaal Regieorgaan ICT-onderzoek en –innovatie, ICTRegie, heeft op 15 september 2008 prof. dr. ir. Inald Lagendijk benoemd tot lid van de Adviesraad van ICTRegie. De Adviesraad bestaat uit tien leden en is samengesteld uit vertegenwoordigers van de wetenschap en het bedrijfsleven. De raad adviseert en ondersteunt de directeur van het regieorgaan over het beleid en de uitvoering. In de raad was een vacature ontstaan door de benoeming van het lid Gerard van Oortmerssen tot directeur van ICTRegie, als opvolger van de in maart 2008 overleden Martin Rem.

'
1/1
Meer over
Personen

Inald Lagendijk (1962) is hoogleraar Informatie- en Communicatietheorie aan de TU Delft. Hij is daar ook voorzitter van de ICT sectie van de Faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica en wetenschappelijk directeur van het Delft Research Centre on ICT. Daarnaast is hij Fellow van het Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE) en betrokken bij een veelheid van nationale en internationale onderzoeksprojecten op het gebied van (multimedia) signaalverwerking, compressietechnologie, security en telecommunicatie. Inald Lagendijk is voorzitter van de stuurgroep Freeband en van het ICT Innovatieplatform Intelligente Communicatie.

 

ICTRegie

ICTRegie vergroot de Nederlandse innovatiekracht door versterking van de ICT-kennisinfrastructuur en verbetering van de samenwerking tussen bedrijven en kennisinstellingen. ICTRegie is in opdracht van de ministeries van Economische Zaken en van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap in 2005 opgericht. Het regieorgaan wordt ondersteund door NWO in samenwerking met SenterNovem.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (7)...

Rotero Holland bv

Pilz Nederland

DIS Sensors

Rollon Lineairtechniek BV

Bege Aandrijftechniek BV

EUCHNER (Benelux) BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb