Laatste nieuws:

14 september 2015 11:33

Nieuwe vertegenwoordiger voor SigmaControl

SigmaControl voegt Robby Griekspoor als vertegenwoordiger toe aan het team. De distributeur van bekende merken als Sigmatek, Zenon en S&T Embedded heeft met het aannemen van Griekspoor een ervaren verkoper gevonden voor het westelijke deel van Nederland (Zeeland tot Noord-Holland).

Robby Griekspoor'
Robby Griekspoor
1/1
Meer over
Personen

Griekspoor zal in zijn regio de vertegenwoordiging voor bestaande en nieuwe relaties in de industriële automatiseringsmarkt op zich gaan nemen.

De 49-jarige Griekspoor komt van oorsprong uit Rotterdam. Hij heeft naast het behalen van LTS elektro-, MTS Werktuigbouwkunde-diploma’s en diverse cursussen een behoorlijke dosis praktijkervaring opgedaan. Met volle overgave is Griekspoor de industriële automatiseringsmarkt ingedoken.

“Grappig eigenlijk dat ik destijds, als 18-jarige jongen gestart te zijn in de bouw, al vrij snel gevraagd werd een vertegenwoordigersfunctie op mij te nemen. Blijkbaar zat het er toen al in”, aldus Griekspoor. De afgelopen 25 jaar heeft Robby als technisch adviseur bij bekende bedrijven gewerkt als Geberit, Flamco en Rockwool. Griekspoor: “Het meest trots ben ik nog wel op gerealiseerde projecten die je nu nog terug vind in gebouwen als de Ter Meulen appartementen en de nieuwe markthal.”

Met ervaring op het gebied van klimaattechniek en gebouwbeheerssystemen ziet Robby bij SigmaControl uit Barendrecht de kans om machinebouwers, systeem integratoren en eindklanten op een goede manier te kunnen adviseren. “Ik merk dat nogal wat bestaande relaties ons de afgelopen jaren wel een beetje gemist hebben en sta te popelen het contact weer te verstevigen”, zegt Robby lachend.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb