Laatste nieuws:

28 mei 2015 14:51

Shaun Dean nieuwe CEO Hansen Industrial Transmissions

Hansen Industrial Transmissions - onderdeel van Sumitomo Heavy Industries - heeft besloten de huidige samenwerking met Opervision stop te zetten. Shaun Dean is met onmiddellijke ingang benoemd tot CEO van van HIT; hij vervangt Eric Vuurstaek, die het bedrijf heeft verlaten.

Shaun Dean'
Shaun Dean
1/1
Meer over
Personen
Dean blijft tevens CEO van HIT's zusterbedrijf Sumitomo Cyclo Drive Germany. Shaun Dean beschikt over een rijke ervaring als manager binnen de Sumitomo Heavy Industries groep en is een expert in het combineren van de Japanse en Europese cultuur en manier van zakendoen.

Dean (49) is geboren in Engeland en woont momenteel in Antwerpen. Hij verklaart: "We zullen nauwer moeten samenwerken met andere bedrijven binnen de Sumitomo-groep en gebruik maken van synergie om ons productaanbod te optimaliseren en zowel de technische als economische uitdagingen binnen de Emea-markt aan te gaan. De globale strategieën worden afgestemd in het Japanse hoofkantoor en we werken aan een volgende reeks van productinnovaties. De Europese markt speelt een grote rol in onze globale strategie."