Laatste nieuws:

18 mei 2015 10:00

Nieuwe vertegenwoordiger voor SigmaControl België

SigmaControl, voegt een nieuwe vertegenwoordiger toe aan het team voor de groeiende Belgische markt. In de 42-jarige Luc Duym, voorheen werkzaam voor Pro-face, is een ervaren verkoper gevonden. Duym gaat zowel nieuwe als bestaande relaties een gefundeerd totaaladvies aanbieden in de industriële automatiseringsmarkt.

Luc Duym'
Luc Duym
1/1
Meer over
Personen

Opgeleid aan de Katholieke Industriële Hogeschool te Hoboken Antwerpen en afgestudeerd in de richting Electronica als Industrieel Ingenieur gaat Luc Duym bij SigmaControl een nieuwe uitdaging aan. Positief verrast door het omvangrijke leveringspakket van dit bedrijf heeft hij zin om met zijn expertise complete oplossingen aan te kunnen bieden.

“Ik kom SigmaControl al jaren tegen op beurzen en vind het verrassend om met behulp van een totaalpakket zoals met de Lasal Engineering Tool een complete machine te kunnen bouwen”, zegt Luc. De van oorsprong verkoper van Industriële computersystemen heeft een indrukwekkende staat van dienst; via Trade Mark Electronics Anwerpen werkte hij destijds mee een nieuw bedrijf van de grond af op te bouwen onder de naam Troyan Systems.

Doel: internationale verkoop realiseren. “Destijds ging de high-end Amerikaanse markt het steeds meer verliezen van de Taiwanese aanbieders die kwalitatief en prijstechnisch steeds aantrekkelijker werden. Een leerzame periode met klanten in Rusland, Turkije, Noorwegen en de UK.”

Via bedrijven als Arcobel Embedded Solutions, Geveke Industrial en Koning&Hartman werd Luc gevraagd het vertegenwoordigerschap van Pro-face België te gaan behartigen. Dat is nu al zo’n 7 jaar geleden en met een flinke dosis aan ervaring op het gebied van Industriële Automatisering en de kans om ook sturing aan te gaan bieden is Luc gereed om machinebouwers, systeem integratoren en eindklanten op een goede manier te kunnen adviseren.

“Als engineer moet je getriggert blijven en de snelle industriële ontwikkelingen als toeleverancier te beantwoorden met een pro-actieve houding. Daar zet ik mij graag voor in”, zegt Luc lachend.