Laatste nieuws:

13 april 2015 11:44

Inventum-CEO Richard Verbree versterkt topteam Energie

Richard Verbree, CEO van Inventum BV, is toegetreden tot het topteam van de Topsector Energie. Daarmee is het mkb in het topteam verzekerd van de aandacht die zo hard nodig is.

Richard Verbree'
Richard Verbree
1/1
Meer over
Personen

Verbree: “De energiemarkt gaat totaal veranderen. Daar liggen heel veel kansen, die slim benut moeten worden. Ik denk aan mogelijkheden om meer met elkaar samen te werken. Het mkb heeft vaak niet de capaciteit om grote onderzoeken in te zetten. Dat betekent dat er samenwerkingsverbanden aangegaan moeten worden. Met andere bedrijven in de sector, met het onderwijs en ook met de multinationals.”

Profijt mkb

“De vijver waarin iedereen gaat vissen wordt een stuk groter en dus leuker. Als Topsector is het belangrijk om ervoor te zorgen dat juist dat midden- en kleinbedrijf goed wordt ondersteund met middelen en met kennis. Waar is de kennis te halen? Welke financiële instrumenten zijn aanwezig? Is een bepaald project al gestart in een ander deel van het land en hoef je niet opnieuw het wiel uit te vinden? Als we dat goed inzetten, dan kan het mkb versnellen.”