Laatste nieuws:

2 april 2015 10:23

Martin Verdegaal benoemd tot directeur Rexel

Elektrotechnisch distributiebedrijf Rexel heeft vanaf 16 maart 2015 een nieuwe algemeen directeur. Martin Verdegaal volgt Martin Whitby op, die tot voor kort op interim-basis als CEO van Rexel werkte.

Martijn Verdegaal (50)'
Martijn Verdegaal (50)
1/1
Meer over
Personen

Martin Verdegaals benoeming verstevigt Rexels management om de businesstransformatie in Nederland verder te accelereren. Een verbeterde klantgerichtheid en organisatie-effectiviteit voor een winstgevende organische en externe groei, zijn hierin belangrijke speerpunten.

Martin Verdegaal

Verdegaal (50) begon zijn carrière bij Elauma BV. Bij opvolgende werkgevers in de groothandelindustrie (Schneider, Philips) ontwikkelde hij zijn managerskwaliteiten. In 2002 trad Verdegaal aan bij groothandel Vegro (Solar), waar hij de functie van Managing Director bekleedde.

In 2009 faciliteerde Verdegaal de fusie met Solar. In zijn laatste rol bij Flamco Holding BV was Verdegaal Managing Director. In deze functie was hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van een nieuwe strategie en ERP-systeem.

Henri-Paul Laschkar, Senior Vice President Noord-Europa van Rexel is verheugd dat Verdegaal leiding gaat geven aan de Nederlandse tak. “Martin heeft een bewezen staat van dienst als het gaat om het bouwen aan en veranderen van businesses. Daarnaast heeft hij veel ervaring opgebouwd als senior leidinggevende in de groothandelindustrie”, aldus Laschkar.

Centralisatie Bleiswijk

Vanaf 31 maart is zijn naast de logistiek ook de andere centrale afdelingen van Rexel Nederland in Bleiswijk gevestigd. Voorheen zat de directie, ICT, HR, marketing, inkoop en financiële afdeling in Gouda.

Martin Verdegaal: “Met het samenbrengen van alle ondersteunende afdelingen onder één dak kunnen wij nog sneller inspelen op de behoefte van onze klanten en het centraal stellen van service in onze organisatie.”

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb