Laatste nieuws:

12 maart 2015 11:22

Nieuwe manager Alten Mechatronics

Engineering en consultancy-bedrijf Alten heeft Sander Timmerman benoemd als manager van de business unit Mechatronics. Hij neemt het stokje over van Mark Menting, die heeft besloten zijn loopbaan buiten Alten voort te zetten als zelfstandig ondernemer.

Sander Timmerman'
Sander Timmerman
1/1
Meer over
Personen

Sander Timmerman is in 2011 bij Alten gestart als business manager in de regio Oost-Nederland, vanuit het kantoor in Apeldoorn. Eric Haesen, directeur van Alten: “We zien in Sander de ideale kandidaat om Alten Mechatronics verder uit te bouwen. Recent hebben wij de strategie van Alten Mechatronics verder aangescherpt en de positionering verbeterd zodat deze nog beter aansluiten op de behoeften in de markt. Sander zal deze strategie voortzetten en zo de positie van Alten Mechatronics verder versterken.”

Sander Timmerman: “Ik ben erg blij met de kans die Alten mij biedt en ga enthousiast aan de slag om met het team van Alten Mechatronics te werken aan een verdere uitbouw van onze projecten. In de robotica zijn veel kansen voor bijvoorbeeld de uitdagingen die industrie 4.0 met zich meebrengt en in de hightech mechatronica op het gebied van sensor- en precisie-technologie. Met de kennis die binnen Alten Mechatronics aanwezig is kunnen wij onze opdrachtgevers een duidelijke meerwaarde bieden, juist bij de allernieuwste uitdagingen in het vakgebied.”