Laatste nieuws:

19 januari 2015 09:23

Robbert van der Kruk wordt directeur Development & Engineering bij KMWE

Robbert van der Kruk wordt per 1 februari aangesteld als Directeur Development & Engineering bij hightech toeleverancier KMWE. Robbert van der Kruk heeft een rijke ervaring in de High Tech Industrie, onder meer als Director Mechatronics en Embedded Software bij ASML, R&D manager bij Agilent Technologies en Business Unit Manager bij Bosch.

Robbert van der Kruk'
Robbert van der Kruk
1/1
Meer over
Personen

Marc Evers, CTO/COO van KMWE: “Met zijn uitgebreide kennis en ervaring binnen de branche zal Robbert zorg dragen voor een verdere ontwikkeling van de Development- en Engineeringsactiviteiten binnen de KMWE groep.”

Onder de verantwoordelijkheden van Robbert vallen tevens de in 2012 opgerichte divisie KMWE Projects (met Director Operations Paul van Tiel) en de in 2014 opgestarte Joint Venture IDEAS (Indian Dutch Engineering Aerospace Services in India).

Daarnaast worden de Development- & Engineeringsactiviteiten in Maleisië verder ontwikkeld en heeft KMWE het voornemen dit jaar ook in Amerika deze activiteiten op te starten.

“KMWE is een prachtig bedrijf met volop ontwikkelingsmogelijkheden vanuit de regio Eindhoven”, zegt Robbert van der Kruk. “De kracht van KMWE is de topkwaliteit van precisieonderdelen en -samenstellingen. Dit is de basis voor betrouwbare en nauwkeurige mechatronische systemen."

Van der Kruk vervolgt: "Het versnellen van systeemleveringen op basis van klantenspecificatie zal een van de grootste aandachtspunten zijn. ‘Design for manufacturing’ en ‘commonality’ zullen leiden tot aantrekkelijke prijs/kwaliteitverhoudingen. We zetten daarbij in op duurzame relaties met al onze partners.”