11 september 2014 10:42

Hubert de Haas wordt ‘Director Accounts & Projects’ bij Irmato

Hubert de Haas is met ingang van 1 oktober 2014 Director Accounts & Projects bij Irmato Group. Dit is een centrale functie in de organisatie, met name met het oog op de nieuwe strategie van Irmato, waarin het bedrijf zich vooral concentreert op de ontwikkeling, realisatie en pasklaar maken van high-tech oplossingen voor productiemachines.

De Haas: “Irmato is een zich snel ontwikkelend bedrijf met veel potentie. Ik kijk er naar uit om een bijdrage te leveren aan de verdere groei van Irmato.”

De Haas is momenteel werkzaam als algemeen directeur van STODT in Hengelo en studeerde Werktuigbouwkunde aan de TU Delft. STODT is een zelfstandig applicatiecentrum dat bedrijven in de maakindustrie ondersteunt om hun engineering- en productieprocessen te verbeteren.

De Haas vervulde de afgelopen 20 jaar verscheidene directiefuncties in R&D, engineering, productie en algemeen management bij DAF Trucks, Bosal, Polynorm, Samas, Nooteboom trailers en Nefit/Bosch. Daarmee heeft hij een breed overzicht over de maakindustrie, inhoudelijke expertise op het vlak van technologie en een ruime ervaring bij de ontwikkeling van organisaties.

Martin F. Wieffering, COO Irmato: “Hubert de Haas heeft een enorme kennis en ervaring op ons werkgebied én een groot netwerk in de markt waarin Irmato actief is. Wij zijn er dan ook trots op dat Hubert deel uit gaat maken van het team en zijn er zeker van dat we met zijn inbreng nieuwe stappen kunnen zetten richting verdere groei.”

Foto's:

Hubert de Haas wordt ‘Director Accounts & Projects’ bij Irmato

Hubert de Haas: "Ik kijk er naar uit om een bijdrage te leveren aan de verdere groei van Irmato."

© Aandrijvenenbesturen.nl