Laatste nieuws:

28 april 2014 13:56

Directieteam FME vernieuwd

Ondernemersorganisatie FME heeft zijn directieteam vernieuwd. Onder leiding van Ineke Dezentjé Hamming, voorzitter en algemeen directeur zal het team de ingezette organisatieverandering en nieuwe strategie gaan leiden. Met de vernieuwing zet FME volledig in op het versterken van de verdienkracht van de lidbedrijven.

'
1/1
Meer over
Personen

Ineke Dezentjé Hamming: "Met dit nieuwe directieteam hebben wij onze nieuwe kernwaarden: verbinden, vernieuwen en ondernemen, goed verankerd. Dit draagt bij aan het versterken van de strategische koers en het Powered by Dutch Technology initiatief, met een scherpe marktfocus van onze organisatie."

De vernieuwde FME-directie

  • Arjel Woudstra (41) is als directeur Lidmaatschap & Operations verantwoordelijk voor de verenigingszaken, branches en de interne organisatie van FME.

  • Peter Bongaerts (42) is directeur Beleid en verantwoordelijk voor de collectieve belangenbehartiging en CAO-zaken.

  • Jeroen Dekkers (48) is als directeur Business Solutions verantwoordelijk voor de verdere clusterontwikkeling en de individuele dienstverlening op het gebied van innovatie, internationaal ondernemen en operationeel & HRM-advies.

Jeroen Dekkers (48) is per 1 april toegetreden tot de directie van FME, de ondernemersorganisatie voor de Nederlandse technologische industrie. Als directeur Business Solutions is hij verantwoordelijk voor de dienstverlening op het gebied van innovatie, internationaal ondernemen en operationeel & HRM-advies. Jeroen Dekkers is afkomstig van organisatieadviesbureau Turner, waar hij verantwoordelijk was voor de sectorgroep Bouw & Techniek. Daarvoor werkte hij als director van de Industrial Products Group van PwC Advisory. FME-voorzitter Ineke Dezentjé Hamming: "Met de brede ervaring van Jeroen Dekkers in zowel het technische bedrijfsleven als de consultancy en zijn persoonlijke kwaliteiten ben ik er van overtuigd dat hij een belangrijke bijdrage zal gaan leveren aan de dienstverlening aan onze 2.400 lidbedrijven, zodat zij beter kunnen inspelen op de veranderende marktomstandigheden en hun verdienkracht kunnen versterken."

Jeroen Dekkers rondde in 1990 zijn studie Civiele Techniek af aan de Technische Universiteit Delft.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb