Laatste nieuws:

20 maart 2014 11:50

André Hoekstra versterkt sales team SigmaControl

Het salesteam van SigmaControl is per direct uitgebreid met André Hoekstra. Hoekstra draagt de verantwoordelijkheid voor de contacten van het industriële automatiseringsbedrijf in west-Nederland.

André Hoekstra'
André Hoekstra
1/1
Meer over
Personen

Hoekstra werkte voorheen als accountmanager bij Rensa Verwarming + Ventilatie. Hij volgde diverse opleidingen in de elektrotechniek en technische informatica. Ook deed Hoekstra ervaring op bij bedrijven als Solar en Waagmeester Elektro. Hoekstra kiest nu uitdrukkelijk voor een nieuwe uitdaging in de industriële automatisering.

Totaaloplossingen voorop

“Gedurende mijn loopbaan werd het steeds duidelijker waar mijn hart ligt. Ik zit het liefst met een relatie aan tafel te discussiëren over de juiste technische oplossing, dan wanneer blinde verkoop prevaleert boven enige vorm van kwalitatief advies”, aldus Hoekstra. Vooral tijdens zijn periode bij Solar elektro ontdekte hij deze verschuiving in prioriteiten. “Er werd niet meer gevraagd naar totaaloplossingen, maar het ging meer om dozen schuiven.”

Hoekstra komt al jaren bij machinebouwers en systeem integratoren over de vloer en was al eerder bekend met het merk Sigmatek. “SigmaControl kan totaaloplossing aanbieden voor een optimale integratie van motion control, besturingstaken, visualisatie, aandrijving en safety. Vanuit mijn ervaring en interesse een enorme uitdaging mijn kennis verder uit te bouwen en klanten op een goede manier te adviseren.”