Laatste nieuws:

5 december 2013 12:08

Nieuwe directeur Bosch Rexroth

Ron van den Oetelaar is de nieuwe General Manager van Bosch Rexroth Benelux, de specialist in aandrijf- en besturingstechniek.

Ron van den Oetelaar (46 jaar)'
Ron van den Oetelaar (46 jaar)
1/1
Meer over
Personen

Na zijn opleiding aan de Technische Universiteit in Eindhoven begon Ron van den Oetelaar in 1992 bij Bosch Rexroth in de functie van System Engineer Development & Control.

Hij was nauw betrokken bij uiteenlopende nationale en internationale projecten zoals de Deltawerken en onder anderen de wave-generator- en schepenliftsystemen.

Nadat hij een grote bijdrage leverde in diverse spraakmakende projecten werd hij in 2013 Vice President Global Sales Marine & Offshore Technology. Ron heeft uitgebreide kennis op het gebied van engineering en project management en veel ervaring in de drive & control wereld.

De volgende stap in zijn loopbaan is de functie General Manager , die hij op zicht neemt per 1 oktober 2013. Hij behoudt zijn verantwoordelijkheid voor Global Sales Marine & Offshore Technology.

Bosch Rexroth Benelux is bijzonder verheugd met deze benoeming.

Ron van den Oetelaar neemt het stokje over van Jörg de la Motte, die een nieuwe internationale management-functie binnen het Bosch concern in Duitsland heeft aanvaard.

Van onze partners meer (0)...

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb