Laatste nieuws:

29 november 2012 10:24

Schneider Electric benoemt Paul Bron tot vicepresident

Paul Bron is benoemd tot vicepresident van de IT Business van Schneider Electric Nederland, voorheen bekend onder de naam APC. In deze functie is hij onder meer verantwoordelijk voor het uitbouwen van de IT Business en het uitbreiden van de groeimogelijkheden van oplossingen voor de technische infrastructuur van datacenters.

Paul Bron'
Paul Bron
1/1
Meer over
Personen

Paul Bron (46) heeft een ruime ervaring in de IT-branche opgebouwd. Zo was hij de afgelopen vijf jaar mede-eigenaar en CEO bij MSA-ICT, dat inmiddels door Detron is overgenomen. Hiervoor heeft hij al twaalf jaar als EMEA general manager voor APC gewerkt. Ook heeft hij zes jaar lang als Eropees marketingdirecteur bij Trust International gewerkt.

"De markt waarin de IT Business van Schneider Electric zich begeeft, maakt een enorme groei door", zegt Paul Bron. "Door onder andere de toename van dataopslag, het Nieuwe Werken, Big Data en cloudcomputing heeft het merendeel van de organisaties plannen voor het vernieuwen en uitbreiden van hun serverruimtes of datacenters. Bovendien wordt een goed energiebeheer steeds belangrijker voor datacenters. Ons portfolio aan diensten en oplossingen is dusdanig groot, dat ik enorme kansen zie om een flinke groei in Nederland te realiseren. Ik verheug me er daarom enorm op om weer aan de slag te gaan bij Schneider Electric."

Paul Bron volgt Wim Hendriksen op, die binnen de organisatie de functie van vicepresident voor de IT Business verantwoordelijk blijft voor België en Luxemburg.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

Bege Aandrijftechniek BV

EUCHNER (Benelux) BV

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

DIS Sensors

Rotero Holland bv

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb