Laatste nieuws:

30 april 2024 09:52

Max van Haastrecht nieuwe directeur KSB Nederland

Max van Haastrecht volgt Nico Gitz op als directeur van KSB. Na meer dan 40 jaar KSB verruilt fervent zeiler Gitz binnekort de wereld van pompen en afsluiters voor die van zeilen en tuigage.

Max van Haastrecht (rechts) volgt Nico Gitz op als directeur van KSB Nederland.'
Max van Haastrecht (rechts) volgt Nico Gitz op als directeur van KSB Nederland.
1/1
Meer over
Personen
Van Haasrecht is voor KSB geen complete onbekende; hij werkte een kwart eeuw geleden voor Duijvelaar Pompen, tegenwoordig onderdeel van KSB. Na verschillende functies bij Heras maakte hij de overstap naar het familiebedrijf Gebr. Bodegraven. De volgende carrièrestap is nu die van directeur KSB Nederland.

Van bagger tot cosmetica

"KSB is een veelzijdig bedrijf dat actief is op een groot aantal markten", aldus Van Haastrecht. "Ons bedrijf onderscheidt zich door een unieke combinatie van kennis, techniek en service. De kennis en ervaring die KSB in de afgelopen 150 jaar heeft opgebouwd, zetten we dagelijks in voor oplossingen voor onze klanten. Als verbinder kom ik graag bij klanten en werk ik graag met veel verschillende mensen samen om vervolgens verder te groeien. Het mooie van onze wereld is dat er altijd nieuwe markten en ontwikkelingen zijn. Producten van KSB worden ingezet voor het verpompen van afvalwater tot bagger en van cosmeticaproducten tot biomassa. De nieuwste loot aan de grote boom aan toepassingen is waterstof. En ook daar is KSB al volledig klaar voor."

KSB Nederland

KSB is producent van pompen, afsluiters en bijbehorende systemen voor industrie en gebouwentechniek, water- en afvalwaterbeheer, energietechniek en mijnbouw. Dochteronderneming KSB Nederland, met werkplaatsen in Zwanenburg en Heinenoord, heeft ruim 70 medewerkers en is gecertificeerd volgens ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 en VCA.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb