Laatste nieuws:

16 maart 2009 13:22

Bachmann electronic heeft een nieuwe R&D leider

Sinds begin van dit jaar versterkt Vaheh Khachatouri(44) het team van Bachmann electronic in Feldkirch. Hij is wereldwijd verantwoordelijk voor de R&D afdelingen.

'
1/1
Meer over
Personen

In zijn nieuwe functie neemt de ervaren manager de leiding voor de gezamenlijke ontwikkelingsactiviteiten van de hightech onderneming in besturing- en automatiseringsoplossingen. Vaheh Khachatouri is tevens toegevoegd aan het managementteam.

De basis voor zijn carrière op het gebied van research en development is gelegd tijdens zijn studie 'Industrial Electronics and control engineering' en zijn onderzoekswerk aan de universiteit van Wenen. Na het behalen van zijn doctorstitel in robotica en non-linear control engineering, heeft Khachatouri diverse zeer innovatieve projecten bij bekende firma's opgepakt. Op zijn CV staan onder andere controllers voor heavy duty robots in Japan en manager van Hilti Inc waar hij internationaal electronische modules en electromechanische drive systemen heeft ontwikkeld.

De afgelopen 5 jaar was Vaheh Khachatouri CEO van V-Research Ltd. In Dornbirn. Hier heeft hij succesvol de R&D afdeling opgebouwd en de R&D activiteiten van de firma uitgebreid.

www.bachmann.info

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

EUCHNER (Benelux) BV

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Bege Aandrijftechniek BV

DIS Sensors

Rotero Holland bv

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb